18-02-2009

Hengstencompetitie, in de achtervolging....

Vrijdagavond om 19u mogen de hengsten aantreden. Eerst de echte hengsten, voor de hengstencompetitie. Achteraf is het "hengstenbal", maar daar zullen geen viervoeters meer verwacht worden.

Bij de vierjarigen zal Vertigo Saint-Benoît deze keer van de partij zijn. In Moerzeke was Patrik in het buitenland, en hij is nog te weinig "automatique" om hem toe te vertrouwen aan een andere ruiter. Hij zal eerder een laatbloeier worden, waarbij we het klassement niet als een prioriteit bekijken. Er zijn geen punten gesprokkeld in Moerzeke, dus dan is het verhaal eigenlijk ook al gedaan.

Bij de 7-jarigen houden we het klassement wel goed in de gaten. Donaat Brondeel en Adorado voeren het voorlopig klassement aan, na een overwinning in Mechelen en een tweede plaats in Moerzeke. Hij heeft al een straatlengte voor, maar het is wel fijn om te zien dat de hengsten van onze stal volgen op plaatsen 2 (Catalano) , 3 (Va-Vite) en 4 (Cyber). Laat ons dan maar gewoon proberen om er elke keer een toffe wedstrijd van te maken.
We zien dan wel waar we uitkomen!

Afspraak nu vrijdag 20 februari om 19u in het Azelhof te Lier.

Vrijdagochtend wordt afscheid genomen van Yvonne Bossaerts, vrouw van Jef Van Dijck, moeder van Harry, Marc, Ludo, Ria en Hilde. De hengsten van Marc Van Dijck doen ook mee aan de hengstencompetitie. We hebben Yvonne mogen kennen als een bijzonder fijne en lieve vrouw. Ook langs deze weg willen we onze deelneming betuigen.
http://www.hengstencompetitie.be